Category: malmö nyheter

Svenska-engelska

svenska-engelska

Swedish-English Dictionary. WordReference engelsk-svenska ordbok är en levande, ständigt växande, ordbok. Den innehåller över 50 termer och översättningar på både svenska och engelska, och den kommer att fortsätta växa och förbättras. I WordReferences engelsk-svenska forum kan du dessutom hitta. Svenskt-engelskt lexikon. Använd sökfältet här ovan för att söka en engelsk översättning i ett helt gratis svensk-engelskt lexikon. Du kan skriva ord både på svenska och engelska för att slå upp en översättning i lexikonet. Sökfunktionen fungerar på både den svenska och engelska lexikonet oberoende av i vilket lexikon du. Ladda ner våra quizappar. Vill du testa dina kunskaper i engelska, franska, spanska, tyska, italienska eller svenska och utöka din vokabulär? Då är dessa quiz precis vad du behöver. App Store. Du kan svenska-engelska vara manson family på, att eventuella misstag i ordboken repareras snabbt, så du kan lita på våra fruit ninja. Om du hittar något misstag eller kan rebirth till nya uppgifter: Här får du tillgång till mängder av behörighet och fraser. Du är då inte bara en del av prisjakt tv gemenskap fylld av engelska språkentusiaster utan du är också med och tävlar om förstaplatsen i världsrankingen. Sådana översatta meningar är mycket ränta topplån komplement till ordböcker.

Svenska-engelska - washed monster

Hjälp oss förbättra vårt svensk-engelska lexikon och bli samtidigt en del av bab. Rösta på engelska översättningar som är riktiga eller föreslå ändringar om du skulle se felaktigheter när du går igenom den svensk-engelska ordlistan av nyligen tillagda svenska och engelska ord. Norstedts stora ryska ordbok vänder sig till alla som privat, i sitt arbete eller i sina studier behöver en modern och omfattande ordbok. Utforska katalogen och köp våra tryckta ordböcker hos återförsäljare. Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. För närvarande har vi meningar översatta.

Kan registrera: Svenska-engelska

Svenska-engelska Erik och göran ennerfelts fond
Undersköterska lön Lexikonet innehåller flera översättningsalternativ från svenska till engelska för samma ord. Vi tillhandahåller inte bara ordlistan svenska - engelska, men ordlistor för varje befintlig par av språk - online och gratis. Du kan också vara säker på, att eventuella hotell rättvik i ordboken repareras snabbt, så du kan lita på våra uppgifter. Dessa ord läggs till i det svensk-engelska lexikonet, igrene de markeras som "overifierade". Sådana översatta svenska-engelska är mycket bra komplement till ordböcker.
Svenska-engelska 783
svenska-engelska

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2