Category: gp nyheter

Seko posten

seko posten

Seko Posten Klubb Väst, Göteborg. gillar · 25 pratar om detta · 4 har varit här. Vi är facket för de anställda inom Postnord distribution i region Väst. Sekos avtal för de anställda på Posten: 26 Anställning. • Vikariat eller visstid får pågå högst under två år under en femårsperiod. Arbetstiden. Jämförelsen begränsar sig till kontinuerligt treskift eller liknande och hur arbetstidens förläggning beslutas. • Dagtiden är 38, 39,5 och 40 timmar, ska bytas mot. Seko Posten Syd, Malmö. gillar. Seko Posten Syd är fackföreningen för de anställda inom Postnord i region syd.

Seko posten Video

Nattsorterarna Tomteboda 1993 seko posten

Seko posten - CRDi

Medlemsinformation 8 december, Medlemsinformation vecka 49 29 november, Medlemsinformation vecka 48 23 november, Medlemsinformation vecka 47 Fler nyheter. Rökning gör lågutbildade kvinnors liv kortare Nyheter 12 december, Trots att livslängden för svenskar har ökat de sen aste årtionden har en grupp halkat. Han tycker också att det är viktigt att lyfta fram att politikerna har ett ansvar för postutdelningen. Vi förtjänar att slippa vara rädda. Johan Lindholm känner inte till förutsättningarna för brevbärarna i Örebro, men menar att det finns ett problem med bland annat för dålig belysning i vissa hus.

Seko posten - nya

Strandhäll försvarar regeringens mål för sjukdagar Politik 11 december, Socialminister Annika Strandhäll försvarar regerin gens mål för antalet sjukdagar, men säger samtidigt att det. Läs allt om Sopstrejken i Stockholm. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Det gör att utdelningen fungerar sämre i flerfamiljshus och vid utdelning med cykel. Skicka en länk till en e-postadress Dela sidan på Facebook Dela sidan på Twitter Tipsa någon om den här sidan Mottagarens e-post: Vill du veta mer så läs Om Seko Posten.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2