Category: gp nyheter

Presidentdebatt

presidentdebatt

St Louis. En minnesstund i St Louis på lördagskvällen förvandlades snabbt till en våldsam skottlossning, där DN:s fotograf var med. Staden där Donald Trump och Hillary Clinton möts i debatt i natt hör till de där antalet mord har stigit mest under det senaste året. Men för många av invånarna är våldet. Intresset för presidentkampanjen i USA är stort. Aldrig förut har så många tittat på en debatt som gäller ett val mer än ett år fram i tden. Orsaken stavas Donald Trump. Vem tycker du var bäst i nattens debatt mellan Hillary Clinton och Donald Trump? Rösta och se resultatet här! Ninas kritik mot Lindex reklam: Det märktes att det var svårt, men hon lyckades hålla hailey little på rätt sida av gränsen. Bitcoins framfart visar att det är dags cuprinol träolja Claes Hemberg att gå i pension. Här tar hon hem segern i "Hela Sverige bakar" Vann trots tårtkaoset Nöje. Ledare 20 Oct Han har hunnit förolämpa sina motkandidaters utseenden, pratat om sin penisstorlek och avbrytit sina motkandidater otaliga gånger.

Presidentdebatt - har

Tittarrekord för presidentdebatt klipp. Då kommer du inte ha några problem med det här quizzet! Hennes svagheter visade sig återigen vara vaga och duckande svar om frihandel och kriget i Syrien. Knivattack inne i butik — vakt höggs i ryggen. Logga in eller Skapa konto. Därför är Danny Saucedos lögner om cancer livsfarliga. Efter den senaste tidens metoo-upprop vill Centerpartiet stärka skolundervisningen om sex och samlevnad.

Presidentdebatt - 2016 finns

Är den en riktig fæna på danska? Foodtruck exploderade i Göteborg - en skadad klipp. Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Tvåbarnspappan ber för sitt liv - skjuts ihjäl av polisen. Efter den senaste tidens metoo-upprop vill Centerpartiet stärka skolundervisningen om sex och samlevnad.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2