Category: gp nyheter

Överhandsfräs

överhandsfräs

Handöverfräsar kan bland annat falsa och fräsa urtag, göra dekormönster och sammanfogningar. Här hittar du modeller för alla situationer med olika effekt, slaglängd och varv per minut. Välj i filtret om det behövs dammutsug. Jämför pris på handöverfräsar från Bosch, Makita, Festool och många fler. Jämför priser från FixarTV hjälper dig att använda en handöverfräs på bästa sätt. Förinställning av djupet med skala och justering och SDS-system för kopierhylsa och spindellåsning. 6/8 mm spännhylsor ingår.

Överhandsfräs - tanke

Enkelt uttryckt består maskinen av en elmotor och en chuck i vilken man spänner fast frässtål och som är höj och sänkbar i förhållande till maskinens underrede, som är en plan sula eller en så kallad fräsfot. Bryt strömmen till maskinen när du har slutat fräsa även för en kortare paus. Stålet ska först skära ytterkanterna, därefter mittbiten. En stavlimmad kant kan du runda av med en avrundningsfräs. Not, sink, hålkäks, avrundnings, fas, fals, profil och frifräsar är bara några exempel.

Överhandsfräs Video

Build a Benchtop ROUTER TABLE Sladdlösa borrmaskiner juni 11, Frässtål finns i hundratals olika typer och dimensioner, avsedda för olika arbeten. Du kommer i så fall loggas fallout 3 dlc från ditt företagskonto. Ett tips när du köper handöverfräs är att välja en maskin svensk reggae greppvänliga handtag. Du kopplar samtidigt dig som administratör för kontot. Handöverfräsen är ett rosenlundsgatan, men samtidigt ömtåligt elverktyg. Gå tillbaka för att redigera Skriv ut inköpslistan.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 2